Tesla Medaljong ,  Disc 4,5 cm

Tesla Medaljong , Disc 4,5 cm

10,00 kr

inkl. moms, plus frakt

Beskrivning

Föryngras

Teslas Plattor fungerar i princip som en antenn (mottagare / sändare), skickar kosmisk energi till platsen för ansökan. Denna kosmiska energi har varit känt för mänskligheten i tusentals år en form av energi med inneboende intelligens, som är den grundläggande byggstenen i universum och viktig del för att skapa och upprätthållande av liv och dess funktioner i någon organism.

Vitaliseras

Tesla Plattor kan användas på många olika sätt. De är bra för att förbättra dina måltider och drycker-genom att helt enkelt placera din maträtt eller ditt glas på en teslaplatta för bara några minuter, inguter de dina måltider och drycker med lite extra energi. Du kommer att bli riktigt förvånad över den omedelbara effekten på smaken: sura egenskaper tycks reduceras, medan smak och sötma av många olika livsmedel och drycker intensifieras.

Skyddas

Det elektromagnetiska fältet och elektromagnetisk strålning som släpps ut från alla elektriska apparater-trådlösa och trådbundna-kan störa det subtila energifält som finns i alla biologiska system, såsom människokroppen. Elektromagnetisk förorening är en relativt ny strssfaktor för den mänskliga organismen och uppbyggnaden av elkraftsystem och radiofrekvens i stor skala har inte genomförts sedan andra världskriget.

Användning

Ha normalt plattan eller medaljongen i ett snöre runt halsen.

Vid värk tryck plattan eller medaljongen mot platsen som värker.

Effekten är naturligtvis individuell.

Teslas lila platta OCH MEDALJONG HJÄLPER MOT:

illamående

stress

utmattning

ökar cellernas regenerationsprocess

höjer energinivån

skyddar mot elektromagnetisk strålning

huvudvärk och sömnlöshet

reumatiska besvär